Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Filmnamiddag: Angry Indian Goddesses

januari 14, 2018
zondag
3:00 pm - 5:00 pm
Rebus Torhoutsesteenweg 123
Oostende, 8400
| €2,5

Iedereen is welkom op onze maandelijkse filmmoment!
OPGELET: vanaf oktober verplaatsen we ons filmmoment naar zondagnamiddag! Deze editie bekijken we Angry Indian Goddesses

Bekroonde regisseur Pan Nalin (Samsara, 2001) maakte met Angry Indian Goddesses India’s eerste vrouwelijke buddy film: een fris, realistisch portret van vrouwen in het moderne India. Mode-fotografe Frieda brengt haar beste vriendinnen vanuit heel India samen in haar ouderlijke huis in het schilderachtige Goa waar ze aankondigt te gaan trouwen. Een spontaan vrijgezellenfeest ontstaat en de week die volgt ontaardt in een achtbaan van onderlinge ontboezemingen, vriendschap, conflicten en verzoeningen. Te midden van het feestgedruis borrelen echter ook geheimen, spanningen en verdriet op. Ondanks het feit dat hun vriendschap op de proef wordt gesteld, zijn de vriendinnen vastberaden om de dag te plukken. Totdat het lot een dramatische wending neemt.

Angry Indian Goddesses is een romantische komedie met een zwart randje; een film over krachtige vrouwen die zich vrij proberen te vechten in een land waar dat voor vrouwen niet zo vanzelfsprekend is. Een ode aan het vrouw zijn en tegelijkertijd een aanklacht tegen de Indiase mannenmaatschappij. En niet zonder controverse: de film werd in India zwaar gecensureerd.

Kostprijs: € 2 voor leden, €2,5 euro voor niet-leden.
De filmmiddagen beginnen om 15u in Rebus, Torhoutsesteenweg 123, Oostende.

Description

Iedere tweede zondag van de maand is het tijd om te genieten van een LGBT-gerelateerde film bij Rebus!

Details

Start:
januari 14 @ 3:00 pm
End:
januari 14 @ 5:00 pm
Cost:
€2,5

Locatie

Rebus
Torhoutsesteenweg 123
Oostende, 8400
+ Google Maps