Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Evenement Navigation

Filmnamiddag: Gerontophilia

oktober 8, 2017
zondag
3:00 pm - 5:00 pm
Rebus Torhoutsesteenweg 123
Oostende, 8400
| €2

De knappe 18-jarige Lake heeft een vriendinnetje en werkt als badmeester. Maar de laatste tijd merkt hij dat hij zich stiekem eigenlijk nogal aangetrokken voelt door de oudere mannen in het zwembad. Als één van de zwemmers bijna dreigt te verdrinken, redt Lake hem, maar wel op een manier die een beetje erg enthousiast is… Lake kan dan ook niet anders dan zijn eigen verlangens erkennen.

Als Lake in de zomer een baantje in een verzorgingstehuis krijgt, ontmoet hij Mr Peabody en is hij op slag verliefd. Als hij ontdekt dat Mr Peabody wordt overgedrogeerd, helpt hij hem te ontsnappen: de start van een verrassende en romantische roadtrip.

Gerontophilia is een oprechte en humorvolle romantische komedie van Bruce LaBruce [Skin Flick, No Skin of My Ass].

Description

De knappe 18-jarige Lake heeft een vriendinnetje en werkt als badmeester. Maar de laatste tijd merkt hij dat hij zich stiekem eigenlijk nogal aangetrokken voelt door de oudere mannen in het zwembad. Als één van de zwemmers bijna dreigt te verdrinken, redt Lake hem, maar wel op een manier die een beetje erg enthousiast is… Lake kan dan ook niet anders dan zijn eigen verlangens erkennen. Als Lake in de zomer een baantje in een verzorgingstehuis krijgt, ontmoet hij Mr…

Details

Start:
oktober 8, 2017 @ 3:00 pm
End:
oktober 8, 2017 @ 5:00 pm
Cost:
€2

Locatie

Rebus
Torhoutsesteenweg 123
Oostende, 8400
+ Google Maps