#RainbowYourSelfie

 

 

sparkle2015_FBbanner

 

Jij verheft selfies nemen tot een kunstvorm? Je communiceert in hashtags?  Je bent ervan overtuigd dat onder de regenboog iedereen zijn kleurrijke zelf kan zijn? Want wat maakt het uit of je hetero, holebi of transgender bent? Upload je pimped out rainbowselfie op onze facebookpagina met de tag #rainbowyourselfie en geef diversiteit een gezicht! Overtuig ook je leerkrachten en directie om selfies te nemen! De foto met de meeste likes wint een rainbowpakket!

Voor meer informatie kan je altijd terecht bij de West-Vlaamse educatief medewerker van çavaria, Lozano Lafertin, via het mailadres lozano.lafertin@cavaria.be of het nummer 0473 13.04.29

17 mei is de internationale dag tegen homo- en transfobie (IDAHOT).

GO GO RAINBOW!

Voeg ons toe op;

 FACEBOOK: rainbowyourselfie

 INSTAGRAM: rainbowyourselfie

 SNAPCHAT: rainbowyoursnap

rainbowyourselfie_PROMO